Steaky, masa a pivní speciály – kurz vaření

Kurz vaření s ochutnávkou pivních speciálů

Piva z českých, moravských i světových pivovarů Vám budou k dispozici na oblíbeném kurzu.
Menu, které si společně připravíte:

Carpaccio z hovězí svíčkové s parmazánem, rukolou a pivní majonézou
– hovězí maso, olivový olej, parmazán, rukola, limeta, žloutky, olej, pivní esence

Steak z nízkého roštěnce, karamelizovaná šalotka na černém pivu, pečené brambory
 vyzrálé hovězí, sůl, pepř, rozmarýn, máslo, šalotka, třtinový cukr, černé pivo, brambory

Jihoamerické špízy z kuřecího masa a krůtích srdíček, grilovaná kukuřice s pivní glazurou
– kuřecí stehna, srdíčka, římský kmín, mletá paprika, jablečný ocet, koriandr, česnek
– glazura – olej, chilli, med, pivo do glazury, sójová omáčka

Konání akce
Více informací
Vstupenky
3 300 Kč
Kurz Steaky, masa a pivní speciály, Kuliner škola vaření. Magazín KULT*  Brno

Dále doporučujeme

Jídlo & pití
Vzdělávání
MOTMOT coffee roasters
Festival
Jídlo & pití

Opatství Staré Brno
Mendlovo náměstí 157/1, Brno

Jídlo & pití

Tržnice Brno
Zelný trh 14–16, Brno

Jídlo & pití
Vzdělávání
MOTMOT coffee roasters

Mohlo by vás zajímat

Recenze
Knihy
Na první pohled vypadá tato kniha celkem nevinně. Se říct, že je to...
Top
Článek
Film
Herečka Claudia Cardinale slaví 86 a stále patří několik desetiletí...
Rozhovor
Bydlení
Chystáte se na novou kuchyň, obývák nebo rovnou na celý nový domov...
Článek
Bydlení
Rádi byste rekonstruovali svoji nemovitost? Potřebujete zateplit dům...