Jídlo & pití
Steaky, masa a pivní speciály – kurz vaření
Kurz vaření s ochutnávkou pivních speciálů
Piva z českých, moravských i světových pivovarů Vám budou k dispozici na oblíbeném kurzu.
Menu, které si společně připravíte:
Carpaccio z hovězí svíčkové s parmazánem, rukolou a pivní majonézou
– hovězí maso, olivový olej, parmazán, rukola, limeta, žloutky, olej, pivní esence
Steak z nízkého roštěnce, karamelizovaná šalotka na černém pivu, pečené brambory
– vyzrálé hovězí, sůl, pepř, rozmarýn, máslo, šalotka, třtinový cukr, černé pivo, brambory
Jihoamerické špízy z kuřecího masa a krůtích srdíček, grilovaná kukuřice s pivní glazurou
– kuřecí stehna, srdíčka, římský kmín, mletá paprika, jablečný ocet, koriandr, česnek
– glazura – olej, chilli, med, pivo do glazury, sójová omáčka
Konání akce
–
Místo
