Výstavy

Zveřejněno dne 4. 1. 2016
Veletrhy GO a REGIONTOUR – festival chutí a zážitků!

Přemýšlíte, kam vyrazit na dovolenou, na výlet, za sportem nebo za poznáním? Každá cesta začíná hledáním informací a výběrem toho správného cíle. Ulehčit vám to může tandem veletrhů cestovního ruchu GO a REGIONTOUR



Pokud si chcete v předstihu vybrat letní dovolenou s veletržní slevou, využít aktuální nabídky lyžařských zájezdů nebo získat cestovatelské informace tzv. z první ruky, budete ve dnech 14. až 17. ledna na správném místě. Bezkonkurenčně široká nabídka turistických cílů v České republice seznámí návštěvníky s ubytovacími kapacitami ve všech atraktivních lokalitách, s novými turistickými programy i příležitostmi ke sportování a aktivnímu trávení volného času.

Veletrhy samozřejmě představí turisticky významné události, které se v roce 2016 chystají v České republice: od oslav 700. výročí narození Karla IV. až po Olympijský park Rio–Lipno 2016.

Do vzdálenějších míst se vypravíte prostřednictvím veletrhu GO, na němž si můžete vybrat ze zájezdů do téměř stovky zemí celého světa, od relaxačních pobytů u moře přes poznávací a turistické cesty až po dobrodružné výpravy za exotikou.

Vedle spousty cestovatelské inspirace vás čeká také tradiční gastronomický festival RegFoodFest, Cyklistická vesnička nebo doprovodný program na třech pódiích. Na RegFoodFest naváže finále již 22. ročníku soutěže Gastro Junior Brno – Bidvest Cup, která je zároveň mezinárodním mistrovstvím České republiky mladých kuchařů, cukrářů a číšníků. 

Zakupte vstupenku online na etickets.bvv.cz, ušetříte čas i peníze.

Více informací na www.regiontour.cz.


PR
Článek otištěn v Kult 01/16
 Přidejte k článku první komentář >> 
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Pavel Sedláček
Exotické koření s recepty
Grada
Unikátní a bohatě ilustrovaná publikace má za cíl seznámit zájemce o koření, a celkově o vaření, s jednotlivými druhy exotických bylinek, koření a jejich směsí. Nedílnou součástí knihy jsou i recepty, které vždy obsahují nejméně jedno z uváděných koření. Kniha má v dnešní době své bohaté opodstatnění, neboť se setkáváme se širokou nabídkou exotického koření ať již prodávaného na našem trhu, nebo dovezeného ze zahraničí. S jeho správným rozlišením a použitím si však zatím poradí jen velmi málo kuchařů či kuchařek, a to i z řad profesionálů, přestože se ho snaží v hojné míře při přípravě jídel používat.
Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2019 Radek Holík
Google+