Time out

Zveřejněno dne 9. 10. 2018
Tantra Festival 2018 – Schody do nebe
Za fascinujícími duchovními prožitky nemusíte cestovat na druhý konec světa. Tantra Festival přivádí do srdce České republiky tantrické učitele, aspiranty, sexuology a experty na párové vztahy, kteří vám otevřou nové možnosti sebepoznání a pomůžou vám vnést do každodenního života dotek posvátna.



O víkendu 20. – 21. října 2018 se v pražském hotelu Andel's by Vienna House uskuteční 7. ročník úspěšného mezinárodního Tantra Festivalu, který pořádá Duchovní škola Rezonance. Nabízí jedinečnou příležitost oslavit tantru v různých jejích podobách za vedení lektorů a praktikantů této cesty z Česka i zahraničí, kteří společně připravili pestrý program plný přednášek, workshopů a ukázek své práce, související s celou řadou tantrických témat. Součástí festivalu jsou i inspirující představení, hry, ukázkové masáže, čajovna a další aktivity.

Duchovní systém tantry si klade za cíl v prvé řadě sjednocovat protiklady na všech úrovních lidské bytosti. Je to cesta, na níž se lidé učí probouzet radost ze života, otevírat srdce prožitkům lásky a prohlubovat milostné vztahy. Tantra povznáší erotické prožitky a proměňuje je v efektivní nástroj seberealizace, vnáší štěstí a poznání do situací každodenního života a vede člověka k tomu, aby naplno prožíval přítomný okamžik a tím si nakonec uvědomil svoji pravou duchovní podstatu.

Tantra Festival je určený pro širokou i praktikující veřejnost. Své návštěvníky si získal především neopakovatelnou atmosférou společného vřelého sdílení a otevřenosti, která jednotlivé ročníky pokaždé doprovází.

Tantra Festival 2018
Andel's by Vienna House, Praha
20. – 21. října 2018
www.tantra-festival.cz

PR
Článek otištěn v Kult 10/18
 Přidejte k článku první komentář >> 
Časopis:
Reklama:

Novinky:
Pavel Sedláček
Exotické koření s recepty
Grada
Unikátní a bohatě ilustrovaná publikace má za cíl seznámit zájemce o koření, a celkově o vaření, s jednotlivými druhy exotických bylinek, koření a jejich směsí. Nedílnou součástí knihy jsou i recepty, které vždy obsahují nejméně jedno z uváděných koření. Kniha má v dnešní době své bohaté opodstatnění, neboť se setkáváme se širokou nabídkou exotického koření ať již prodávaného na našem trhu, nebo dovezeného ze zahraničí. S jeho správným rozlišením a použitím si však zatím poradí jen velmi málo kuchařů či kuchařek, a to i z řad profesionálů, přestože se ho snaží v hojné míře při přípravě jídel používat.
Odběr zpráv:
Chcete odebírat zprávy? Registrace


Copyright © 2005–2019 Radek Holík
Google+